KAYSERİ / KOCASİNAN - Şeker İlkokulu

Şbt

Okulumuzda, acil bir durum anında okulu en kısa sürede tahliye edebilme, doğru çıkış kapılarını kullanabilme alışkanlığı kazandırmak amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

Şeker İlkokulu Mezunları Okulumuzda Buluştular.

Dilimizin Zenginliği Projesi Etkinlikleri

Öğrencilerimiz Bilim Merkezi'ndeydi.

Şbt

6 Şubat Deprem felaketinin üzerinden 1 yıl geçti.

Şbt

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK ŞUBE EKİPLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Şbt

2023-2024 Yılı 1.Dönem son haftamız çok keyfli geçti. Okul içi yarışmalar yaptık. Sosyal sorumluluklarımız kapsamında çevre temizliği yaptık. Kayseri Şeker Fabrikası Ar-Ge Müdürü Aylin Hanım dengeli ve sağlıklı beslenme hakkında bizlere bilgiler verdi. Kayseri Şeker Fabrikası İtfaiye Birimi ekibi acil durumlarla ilgili olarak bizleri uygulamalı olarak bilgilendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Kas

İL GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ EKİBİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

ÖĞRENCİLERİMİZ BAĞIMLILIK KONUSUNDA DUYARLILIK OLUŞTURMAK İÇİN KOKART TAKTI

Bu yıl Cumhuriyet Bayramımız çok özeldi

MEVLİDİ NEBEVİ HAFTASINI VE 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜNÜ KUTLADIK

Eyl

Okulumuzdan mezun olmuş, okul anılarını yad etmek isteyen mezunlarımız 23.09.2023'te okulumuzda buluşarak, hasret giderdi. Yurdun değişik yerlerinden gelen mezunlarımız birbirleriyle görüşmenin mutluluğunu yaşadı.